News-Auto.com.ua

Автоновини світу та України

Оновлена ​​Tesla Model 3 надійшла у продаж (Фото) – MMR — Motor Media Review

Оновлена ​​Tesla Model 3 надійшла у продаж (Фото) – MMR — Motor Media Review

Компанія Tesla відкрила в Китаї передпродаж оновленого електричного седана Model 3. Постачання моделі, як очікується, стартують у четвертому кварталі 2023 року.

Tesla оновила на своєму офіційному сайті в Китаї сторінку, присвячену Tesla Model 3, продемонструвавши змінений седан з новим інтер’єром та екстер’єром. Потім американська компанія оголосила про початок прийому попередніх замовлень на оновлений електрокар.

Після оновлення Tesla Model 3 не тільки змінилася зовні, а й став дорожчим на 12%. Так, якщо раніше стартова вартість моделі в Китаї становила 231 900 юанів, то тепер ціни починаються від 259 900 юанів за задньопривідну версію. Двомоторна повнопривідна версія Tesla Model 3 зі збільшеним запасом ходу на замовлення пропонується за 295 900 юанів.

Оновлена ​​Tesla Model 3 має ще більш спортивний зовнішній вигляд, модернізовану підвіску та збільшений запас ходу. Так, модель початкового рівня тепер може проїхати без підзарядки до 606 км за циклом CTLC — на 50 км або 9% більше, ніж у попередній версії, що має запас ходу 556 км. А у «дальнобійної» версії седана запас ходу за циклом CLTC зріс із 675 до 713 км.

Крім того, модернізована Tesla Model 3 вже в базі розганяється від 0 до 100 км/год за 6,1 секунди, проте її максимальна швидкість знижена з 225 до 200 км/год. Модель зі збільшеним запасом ходу здатна розганятися до сотні за 4,4 секунди, а її максимальна швидкість теж обмежена на позначці 200 км/год. Для порівняння, показники попередньої Tesla Model 3 Performance становили 3,3 секунди та 261 км/год відповідно.

Серед інших змін нової Tesla Model 3 – додатковий екран у салоні. Його встановлять позаду спеціально для пасажирів другого ряду.

Варто зазначити, що Tesla Model 3 дебютував на ринку у 2017 році. І це оновлення стало для седана першим за шість років існування.

Source: mmr.net.ua